Nooit meer twijfel en frustratie, omdat jij gaat voor een baan die écht bij jou past!

Voel wat je te doen hebt en sta weer sprankelend in je 'werkende' leven!


Jij bent een pientere dame, met enige werkervaring.

Je bent een DOORZETTER en vaak geef je dan ook net wat meer dan nodig is, maar nu merk je dat de koek op is!

Je hebt lang genoeg dingen gedaan die je minder leuk vond. Je hebt je aangepast. Wellicht zelfs in de zorgmodus gestaan en je ENERGIE is gezakt tot een nulpunt.

Jouw FRUSTRATIE en IRRITATIE neemt steeds meer toe. Daar baal je van, want het liefst ben je lekker positief. Je hebt zelfs een hekel aan mensen, collega's, die zeuren.


Maar zo kan het niet langer. Jij wilt méér voor jezelf.

Meer VOLDOENING, PLEZIER en ENERGIE in je werkende leven ervaren. Vol ZELFVERTROUWEN en VUUR kunnen kiezen voor werkend leven dat zoveel beter bij jou past! 

Jij wilt WETEN WAT JE WILT en hoe je dat gaat vormgeven, zodat jij zeker weet dat je de juiste beslissing maakt!


In dit 1:1 PROGRAMMA gaan we hier 4 maanden mee aan de slag. We ontdekken waar je van gaat STRALEN, wat ESSENTIEEL is voor jou, hoe je VOORBIJ JE BLOKKADES komt en ga je iedere week al kleine stapjes zetten.


Voorbij je weerstand met gemak en plezier  een werkend leven creëren dat echt bij JOU past en VOOR jou werkt.

Ja, dat wil ik!
26

Jij bent niet opzoek naar iemand die jou vertelt in welk hokje je past 

oranjehartOok al zou je soms wel even een quick fix willen hebben. Jij weet dat alle antwoorden in jou zitten betrokken. Je kan er alleen NOG niet goed bij!

Multepegok lijstjes hebben je tot dusver weinig opgeleverd. Jij hebt niet het gevoel dat jij in een hokje past en merkt dat je andere manieren nodig hebt om dichterbij jezelf te komen.

 

Je bent er ook klaar mee dat anderen jou vertellen wat jij zou moeten doen. Alsof zij jou beter kennen dan jij zelf!

Allemaal goed bedoelt, dat weet je.

Maar je voelt dat het tijd is om de regie weer te pakken.

Om de verantwoordelijkheid te nemen over jouw gevoelens en werkende leven!


Jouw hart en hoofd wil je weer op één lijn te krijgen, zodat jij vol vertrouwen kan kiezen voor die baan die het beste bij jou past!


Weg met die twijfel en onzekerheid. Weg met dat volle hoofd en die geïrriteerde gevoelens.

 

Op naar kiezen voor jezelf en werk waarin jij je gewaardeerd voelt, je tot je recht komt én je veel plezier ervaart. 

Want is dat niet waarom we hier ook zijn?


Werken vanuit fun and ease.

En daarmee zeg ik niet dat je werk jou geen uitdaging moet bieden, absoluut niet! Het tegenovergestelde is zelfs waar wanneer je houdt van leren en groeien. Maar wel dat het werken je eigenlijk heel natuurlijk af gaat en dat je er weer zin in hebt!

"She remembered who she was

and the game changed"

Dit gebeurt er wanneer wij samen aan de slag gaan: 

 

vuurtjeaanwakkeren
 • Ga jij ontdekken wie jij bent en wat jij persoonlijk nodig hebt in werk.
 • Kom je erachter wat voor baan je zoekt en ga jij jezelf op juiste waarde schatten.
 • Ga jij erachter komen welke gedachtes en overtuigingen jou nu nog belemmeren en tackelen we samen jouw blokkades.
 • Kom je erachter wat jouw passies zijn en welke verlangens en dromen gehoord mogen worden.
 • Ga jij mogelijkheden voor jezelf zien en omarmen. En...ook daadwerkelijk stappen zetten!
 • Kom jij weer enthousiast in je 'werkende leven' te staan, omdat jij jezelf op 1 zet!

 • Ben jij weer die leuke, gezellige moeder en vriendin, omdat jij gewoon lekker in je vel zit. 

Dit is hoe we het gaan doen:


Na ons kennismakingsgesprek (waarin wij beiden een klik moeten voelen) kun jij je aanmelden en stuur ik jou alle benodigde creatieve materialen toe. Hierna krijg je een inlogcode voor de online leeromgeving en starten we samen de eerste les. Hierdoor krijg jij er vertrouwen in en duiken we gelijk even de diepte in.


Vervolgens hebben we elke twee weken een online call van een uur, waarin we de gemaakte opdrachten bespreken en ervoor gaan zorgen dat je kleine stapjes gaat zetten.

Wat mijn klanten heel erg waardevol vinden is dat ik altijd voor ze klaar sta en ze met een andere blik naar hun bevindingen laat kijken. Nog meer naar de kern.

Als klanten tussen de calls vastlopen, sturen ze mij een berichtje en reageer ik altijd binnen een paar uur.

Tot slot krijg jij een jaar lang toegang tot de online leeromgeving. Onze coachingscalls plannen we wel in het termijn van 4 maanden in. Hierdoor ga je niet uitstellen en ook écht met jezelf aan de slag!

Ben jij er klaar voor om in beweging te komen en jezelf tot prioriteit te maken? Maak dan een afspraak voor een kennismaking via onderstaande button!

Ik wil met je kennismaken!

"Kiezen voor jezelf is de eerste stap naar meer (werk)geluk!"Nog even voorstellen: 


De reden dat ik vrouwen zo graag help om dichterbij hun gevoel te komen en daardoor werk te gaan doen waarin ze weer helemaal stralen, is omdat ik zelf zo lang zoekende ben geweest en de antwoorden veel te lang buiten mezelf heb gezocht. Ik zocht mijn voldoening in het behulpzaam zijn en kon me reuze goed aanpassen. 


Ik dacht dat ik niet kon en mocht zijn wie ik diep van binnen was. Als ik iets goed kon vond ik dat vanzelfsprekend en niet iets om over te poggen. Laat staan om daar werk van te maken. Ik had nog de overtuiging dat je gewoon hard moest werken voor je geld en (liever) niet zeuren. Hoppa schouders eronder!


En dit. Juist dit heeft me vaak opgebroken. Doorgaan totdat mijn lichaam aangaf dat het HO! moest zijn.

Vier jaar geleden was mijn wake-up call...anne
lees meer over mij


Nog niet overtuigd?

"Al sinds ik werk, nee eigenlijk al bij mijn studiekeus, weet ik niet helder wat ik wil  en waar mijn passie ligt. Dit was voor mij de derde keer dat ik opzoek ben gegaan op loopbaangebied welke richting nu echt bij mij past. Ik heb al diverse loopbaanonderzoeken gehad en toch vond ik het niet. 

En toen kwam dit traject van Anne op mijn pad. Ik zie mezelf niet als de meest creatieve persoon, maar heb juist voor dit traject gekozen omdat het me buiten mijn comfortzone plaatst. 

Het traject heeft me erg verrast en geïnspireerd. Ik heb inzicht gekregen en ben mogelijkheden voor mezelf gaan zien. Hiermee ben ik dan ook gelijk aan de slag gegaan! Zo heb ik me onlangs ingeschreven bij de KvK om echt werk te gaan maken van mijn passie! Een eigen business in combinatie met een vaste deeltijdbaan. Dat was een eye-opener voor mij.
De persoonlijke begeleiding van Anne heb ik als erg waardevol ervaren: ze is gepassioneerd en enthousiast. Weet de juiste vragen te stellen waarmee ze je verder kan helpen. Triggert je én legt de vinger op de zere plek."


marieke eijsink
Marieke,
37 jaar 

"Ruim 10 jaar heb ik gewerkt in een specifiek vakgebied waar veel vraag naar is. Hoewel de kansen voor het oprapen lagen, begon ik er een steeds minder voldaan gevoel over te krijgen. Ik voelde me gevangen. En aldoor switchen van werkgever leverde me ook niet dát op wat ik wenste. 

Door het traject besefte ik me dat ik mijn eigen persoonlijke valkuilen iedere keer met me mee nam en niet zocht naar de juiste dingen.

Dit creatieve traject en daarbij de begeleiding van Anne, heeft mij geholpen echt helder te krijgen wat ik nou precies zoek en waar ik voldoening uit haal. Ik heb veel meer duidelijkheid nu en heb inmiddels zelfs een gewenste baan gevonden! Over een paar weken start ik. Dankjewel voor je hulp Anne!"

krijt2 7-5
Anoniem,
40 jaar

"Dit traject kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik heb na jaren hard werken geen baan meer. Een deur sloot en ik kon gaan bedenken wat ik écht wilde gaan doen. Een mooi streven, maar een hele opgave. Dankzij een tip van een oud-collega kwam ik bij Anne terecht. Een schot in de roos. De creatieve aanpak zorgde er bij mij voor dat ik bij mijn gevoel kwam en mijzelf niet met trucjes voor de gek hield. 

Anne heeft heel veel aandacht voor je, is vriendelijk en zeer deskundig. Op de moeilijke momenten kreeg ze mij weer vooruit.

Dat het traject online was, heb ik niet als een nadeel ervaren. Eigenlijk als een groot voordeel, want anders was ik er, door de afstand, vast niet aan begonnen.

Voor wie een echte stap wil maken, is dit absoluut een aanrader!"

Antoinette Bakker
Antoinette Bakker, 
55 jaar

"Door Anne's creatieve traject heb ik mezelf beter leren kennen. Inzicht in wie ik ben en wat ik nodig heb in werk. Wat maakt dat ik me op mijn werk goed voel? Waar krijg ik wel en geen energie van? 

Het traject heeft me uiteindelijk opgeleverd dat ik nu veel meer mezelf durf én wil zijn. Ik heb meer energie en zin in de dag! Ben gestopt bij mijn huidige werkgever en heb een veel leukere, meer passende, baan gevonden!

Anne is goed in haar werk. Ze is toegankelijk en denkt mee. Vraagt echt door, waardoor jij zelf tot nieuwe inzichten komt. 

Praten en creatief werken is een geweldige manier om dieper in jezelf te duiken en het beste naar boven te brengen. Ik raad het creatieve loopbaan traject dan ook iedereen aan!"
Audrey Koning
Audrey Koning, 
45 jaar

Praktische info: 

 

notitie
 • De investering in jezelf is 997 euro inclusief btw. Je rekent af via IDEAL en ontvangt de factuur in je mail.
 • Het is mogelijk om in 3 termijnen van 333 euro inclusief btw te betalen, als je dit wilt geef het dan aan in ons kennismakingsgesprek.
 • Omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om echt even in je lichaam te zakken na een werkdag, krijg je er nu als BONUS 6 lichaamsbewustwordingsoefeningen (audio) bij.
 • We gaan intensief samenwerken. In een gratis kennismakingsgesprek (ofwel matchcall) ontdekken we of we een wederzijdse klik hebben én of dit traject jou écht gaat helpen. Als ik voel dat je beter iets anders kan proberen, verwijs ik je met alle liefde door. 

JA, IK MELD MIJ AAN!

"May your choices reflect your hopes,

not your fears"Nog enkele vragen die ik regelmatig krijg: 


Waarom zou dit traject mij wel helpen?

- Omdat het je intrinsieke motivatie aanboort. Jouw 'handige' creativiteit is een perfect middel om bij je gevoel en intuïtie te komen en dit ook daadwerkelijk op tafel te krijgen! Jij kan er niet meer omheen!


Moet ik hier heel creatief voor zijn?

- Nee! Je denkt misschien dat je het niet bent, maar hiermee hou je jezelf voor de gek. Iedereen is creatief en je hoeft hiervoor echt geen kunstenaar te zijn.


Wat houdt het creatieve in?

- Krabbelen, tekenen, schrijven en visualiseren. Naast alle opdrachten om bij je gevoel en intuïtie te komen, wordt je mind ook altijd aan het werk gezet. Hand en hand gaan deze twee samenwerken voor het beste resultaat.


Hoeveel tijd gaat hierin zitten?

- Zo'n 1,5 tot 2 uur per week, per les. Het traject heeft in totaal 10 lessen. Het is net als die sportafspraak die je met jezelf maakt en waar je tijd voor vrij maakt. 


Wat gebeurt er als ik tijdens het traject op vakantie ga?

- Dan ga je hier lekker van genieten en is er niks aan de hand. We zetten het traject even stil en pakken het weer op wanneer jij weer terug bent. Voor mij geldt hetzelfde.Ik wil met je kennismaken!