"Na 25 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt in het toerisme kwam er in de Corona-tijd een einde aan. Een deur sloot en het was het tijd om na te denken over wat ik wilde gaan doen. Aan de ene kant mooi en aan de andere kant een hele opgave!


Dankzij een tip van een oud-collega kwam ik bij Anne terecht. Een schot in de roos! 

De creatieve aanpak zorgde er voor dat ik bij mijn gevoel kwam en mezelf niet langer met trucjes voor de gek hield. Voorbij mijn ratio en de kritische stemmetjes. Luisteren naar wat ik wilde en voelde. Het visuele aspect was hierbij echt ondersteunend, het bood veel houvast. 


Anne heeft heel veel aandacht voor je, is vriendelijk en zeer deskundig. Ze luistert en stuurt op een prettige manier. 

Op moeilijke momenten kreeg zij mij weer vooruit. 


Door dit traject heb ik weer geleerd te luisteren naar mijn gevoel, ben ik me meer bewust van mijn kwaliteiten en talenten en weet ik wat belangrijk voor mij is in werk. Ik heb een richting gevonden die ik op wil en ben de mogelijkheden gaan onderzoeken. Ook ben ik me bewuster geworden van mijn gedachten en mij gaan beseffen dat ik ook mijn eigen werk kan creëren.


Dat het traject online was heb ik niet als een nadeel ervaren. Eigenlijk juist als een groot voordeel, want anders was ik er, door de afstand vast niet aan begonnen! Voor wie echt een stap wil maken, is dit absoluut een aanrader!"


Antoinette Bakker
Antoinette Bakker, 
55 jaar

"Door Anne's creatieve traject heb ik mezelf beter leren kennen. Inzicht in wie ik ben en wat ik nodig heb in werk. Wat maakt dat ik me op mijn werk goed voel? 

Waar krijg ik wel en geen energie van? 

Het traject heeft me uiteindelijk opgeleverd dat ik nu veel meer mezelf durf én wil zijn. Ik heb meer energie en zin in de dag!

Ben gestopt bij mijn huidige werkgever en heb een veel leukere, meer passende, baan gevonden!


Anne is goed in haar werk. Ze is toegankelijk en denkt mee. Vraagt echt door, waardoor jij zelf tot nieuwe inzichten komt. 

Praten en creatief werken is een geweldige manier om dieper in jezelf te duiken en het beste naar boven te brengen. Ik raad het creatieve loopbaan traject dan ook iedereen aan!"
Audrey Koning
Audrey Koning, 
45 jaar

"Al sinds ik werk, nee eigenlijk al bij mijn studiekeus, weet ik niet helder wat ik wil  en waar mijn passie ligt. Dit was voor mij de derde keer dat ik opzoek ben gegaan op loopbaangebied welke richting nu echt bij mij past. Ik heb al diverse loopbaanonderzoeken gehad en toch vond ik het niet. 

En toen kwam dit traject van Anne op mijn pad. Ik zie mezelf niet als de meest creatieve persoon, maar heb juist voor dit traject gekozen omdat het me buiten mijn comfortzone plaatst. 

Het traject heeft me erg verrast en geïnspireerd. Ik heb inzicht gekregen en ben mogelijkheden voor mezelf gaan zien. Hiermee ben ik dan ook gelijk aan de slag gegaan! Zo heb ik me onlangs ingeschreven bij de KvK om echt werk te gaan maken van mijn passie! Een eigen business in combinatie met een vaste deeltijdbaan. Dat was een eye-opener voor mij.


De persoonlijke begeleiding van Anne heb ik als erg waardevol ervaren: ze is gepassioneerd en enthousiast. Weet de juiste vragen te stellen waarmee ze je verder kan helpen. Triggert je én legt de vinger op de zere plek."


marieke eijsink
Marieke,
37 jaar 

"Dit traject brengt je dichterbij je eigen 'ik'. Het is verruimend, geeft je veel inzicht en een positieve mindset. Voor mij gaf het ook een stuk rust en vertrouwen. Ik ontdekte dat ik al best in de goede richting zit qua werk! 

Anne stelt de juiste vragen en draagt nieuwe inzichten aan. Ze laat je ontdekken wat je zelf nog niet ontdekt hebt. Ze is bevlogen, uitnodigend en kan goed luisteren.

Het online traject heeft me houvast geboden en de belangrijke les om dicht bij mezelf te blijven. 


Wanneer jij je ook onrustig voelt en er veel tijd en energie verloren gaat in je zoektocht naar anders, beter of het niet weten, dan is dit traject de oplossing. 

Ik zeg doen!"monique lubbers
Monique Lubbers,
45 jaar

"Ruim 10 jaar heb ik gewerkt in een specifiek vakgebied waar veel vraag naar is. Hoewel de kansen voor het oprapen lagen, begon ik er een steeds minder voldaan gevoel over te krijgen. Ik voelde me gevangen. En aldoor switchen van werkgever leverde me ook niet dát op wat ik wenste. 

Door het traject besefte ik me dat ik mijn eigen persoonlijke valkuilen iedere keer met me mee nam en niet zocht naar de juiste dingen.


Dit creatieve traject en daarbij de begeleiding van Anne, heeft mij geholpen echt helder te krijgen wat ik nou precies zoek en waar ik voldoening uit haal. Ik heb veel meer duidelijkheid nu en heb inmiddels zelfs een gewenste baan gevonden! Over een paar weken start ik. Dankjewel voor je hulp Anne!"

krijt2 7-5
Anoniem,
40 jaar

"Met Anne heb ik het creatieve loopbaantraject doorlopen, omdat ik op zoek was naar meer verdieping en uitdaging in mijn werkende leven. Ik had ondertussen behoorlijk wat 'doelen' in mijn leven bereikt; getrouwd, een mooi huis, drie lieve kinderen en een aardige baan. Het kabbelde voort en de tijd vloog...En toen dacht ik: het wordt nu tijd dat ik voor mezelf kies en goed ga uitzoeken waar ik gelukkig van wordt. Wat zijn mijn dromen voor de toekomst? Welke belemmeringen kom ik bij mezelf tegen? Hoe kan ik mijn kwaliteiten benoemen in bijvoorbeeld sollicitatiebrieven en gesprekken? Door de intuïtieve opdrachten kreeg ik eigenlijk steeds meer helder wat ik diep van binnen al wist. Nu ben ik bewuster en doelgerichter op zoek naar werk dat echt bij me past. 


Anne, bedankt voor je creatieve opdrachten, je luisterend oor en je prikkelende vragen!"

Alma Rikkerink
Alma Rikkerink,
40 jaar

"Met Anne heb ik een creatieve loopbaan sessie mogen ondergaan. Volledig buiten mijn comfortzone, want tekenen met krijt is niet is wat ik dagelijks doe. Toch leverde het zoveel inzicht op, dat ik er dagen later nog mee bezig ben. Door de eenvoud is het zo krachtig. Voor iedereen die op een makkelijke manier eens wil nadenken over the next step in je leven, is dit echt een aanrader. Dank je wel Anne!"

marieke van gent
Marieke van Gent,
43 jaar