25


Anne Reiling

This is me


Creatief Loopbaan Counselor, moeder, vrouw, vriendin en noem maar op. Allerlei rollen die jij waarschijnlijk ook vervult. Ik heb het mijn missie gemaakt andere vrouwen te helpen hun droombaan waar te maken. Hart en hoofd verbinden, zodat zij werk gaan maken van hun dromen en passies.

Ik geloof echt dat de wereld op macro en micro nivo mooier wordt wanneer iedereen doet waarvoor zij bestemd is. Wat écht bij je past. Dan straal je en voel jij je veel meer gelukkig. Met alle gevolgen van dien!

 

Zelf heb ik tijden geworsteld met welke rol ik qua werk moest gaan innemen. Ik huppelde van baan naar baan. Opleiding naar opleiding. En ik kon HET niet vinden. Ik probeerde aan andermans verwachtingen te voldoen en liep mezelf totaal voorbij. 

 

Net als jij waarschijnlijk, was ik goed in verstandige en veilige keuzes maken. Mijn eerste uitgangspunt was altijd om te kijken waar ik geld mee kon verdienen. Ook al vond ik iets anders leuker. Ook vond ik andermans mening te belangrijk, helaas.

 

Tot mijn lichaam me tot stilstand dwong en ik wel bij mijn gevoel moest gaan komen. Dit was het moment dat ik besloot dat het zo niet verder kon en ik werkkeuzes moest gaan maken op basis van dat wat ik diep van binnen voelde. En zo ben ik gaan doen waar ik eigenlijk altijd al heel erg goed in ben geweest: coachen en creativiteit. 

 

En laat creativiteit nou juist HET middel zijn om je weer in verbinding te brengen met jezelf! Met je gevoel en intuïtie. 

Ik heb gemerkt dat alle antwoorden zich al lang in mij bevonden, maar dat ik ze gewoonweg niet wilde horen! Ik doe nu werk waar ik super happy van word en waar ik goed in ben. Met hart en ziel. En dat gun ik jou ook!
FUN FACTS:


- Liefhebber van Roobois thee, al heb ik de neiging mijn thee koud te laten worden...


- Tony Chocolony oranje, leuk hoor die verdeelblokjes, maar ik kan echt wel die hele reep alleen op!


- Sporten...ik merk dat het goed voor mij is om fysiek sterker en fit te worden (en zijn), dus ben weer begonnen met zwemmen en jumpfit.


- 2 super leuke dochters, man en Friese Stabij Jack. Wandelen doe ik dan ook graag :-).


- Texel en Oostenrijk


- Kleur. Ik hou van mooie kleurencombinaties. Misschien ben ik daar een beetje een rare in, maar ik kan bijvoorbeeld echt intens genieten van het fris groene met het blauwe van de lucht!