video: kleine impressie van PLAY! event 24/5/23

Anne Reiling - Creatieve Counseling

Recensies creatief loopbaan traject:

"Anne doet zichzelf en haar traject eigenlijk tekort als ze het traject enkel als 'creatieve loopbaan counseling' omschrijft. In mijn ogen is het een totaalpakket. 

Je kunt je werk en privé namelijk niet helemaal los van elkaar zien. Je neemt automatisch je ervaring, levenswijsheid, achtergrond en (gezin-)situatie mee naar je werk. Het is dus niet voldoende om alleen je carriere onder de loep te nemen, maar ook alles daar omheen. 


Wie ben je eigenlijk? En nog belangrijker: wie wil je zijn? 

Dat is waar het om draait als je echt werk wilt vinden waar je thuis hoort. 

Werk dat niet als werk voelt. 


Anne heeft dat haarfijn door en weet, met haar professionele doortastende en persoonlijke benadering, de onderste steen boven te brengen. 

Haar prettige stem loodst je dor de visualisatieopdrachten heen en voordat je het weet staat er iets op papier dat je totaal niet had verwacht of vergeten was. 

Het aantal "oh ja!" momentjes tijdens mijn traject is niet op twee handen te tellen! 


Ik voelde mij enorm gesteund door haar coaching. Anne kijkt naar wat je wél kan en wil en geeft je het vertrouwen in jezelf terug dat je misschien al een tijdje kwijt was. Ze pakte mijn hand en samen hebben we een hele indrukwekkende en mooie reis gemaakt. 


Mijn advies is: duik erin! Voordat je het weet ben je aan het zwemmen en zelfs aan het drijven op nieuwe inzichten en inspiratie en borrel je van de energie om de beste stappen te zetten voor jezelf, net als ik!"

pasfoto carolien
Carolien Coenen
"Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel met betrekking tot werk en ben daarom dit traject gaan volgen. 

Ik heb het echt als zeer prettig ervaren. 

Met name de betrokkenheid die Anne heeft tijdens het gehele traject heb ik als bijzonder ervaren. 

Ze was altijd bereikbaar en als ik vastliep kon zij me heel snel op weg helpen. 


Ik heb het creatieve als verhelderend en leuk ervaren. 

Fijn ook om opdrachten op papier uit te werken, omdat je dan direct zichtbaar hebt waar je tegenaan loopt of wat juist je wensen zijn! 

Hierdoor heb je ook direct een mooi naslagwerk. 


Ik heb nu inzicht in mijn valkuilen, behoeftes en waarden. 

Ik weet gewoon wat belangrijk voor mij is! 

Mijn huidige werkgever past niet meer bij mij. Ik ga stappen zetten naar wat anders. 


 Als je jezelf een plezier wilt doen en jij jezelf een gelukkig werkend leven gunt dan zou ik je een traject bij Anne voor 200% aanraden! Gewoon doen!!!"


YCweb-0216
Silke van der Vrught
"I met Anne during a travel, and I loved so much the tools she proposed during her workshops that I started with her a private coaching in order to experience her tools. 

Anne is always kind, smiling, sparkly. Very helpful and a good listener. She adapt a lot to my rythm and my needs all along the way. 


Anne is always lifting people up, as she sees the beauty in everyone! 

She is also committed and very present. 


I learned a lot about myself with really fun and creative tools. 

It really helped me to understand my inner priorities and to make moves I was hesitating to have in miy professional life. 


Thank you so much Anne for being here next to me during my transition, and for all that you gave me!'

WhatsApp Image 2023-03-23 at 06.41.19
Elise Francois
"Daar ik zelf zoekende was naar wat ik nu kan en zou willen kwam ik bij Anne terecht voor een creatief loopbaantraject. 
Het was een mooi opgebouwd traject. Visueel en praktisch met behulp van een werkboek, krijt, filmpjes en zaken via de mail. 

Het heeft mij helderheid gegeven over mijn krachten, over wie ik ben en wat ik zelf graag zou willen. Inclusief onderbouwing naar het UWV. 

Het directe resultaat van onze samenwerking is dat ik me weer in mijn kracht voel staan en veel beter weet waar mijn zwakke en sterke punten liggen. 
Op de lange termijn hoop ik een eigen praktijk te openen! 

Anne is een mooi mens, een krachtige vrouw die je op tijd en plaats een liefdevolle schop onder je kont weet te geven. Ze denkt met je mee en is er voor je. 
Wat haar uniek maakt is dat zij zonder waardeoordeel het gesprek aan gaat, ze heel passievol in haar werk staat, ze helder uitlegt en gewoon een sprankelende persoonlijkheid heeft."
saskia
Saskia Kienhuis

"Na 25 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt in het toerisme kwam er in de Corona-tijd een einde aan. Een deur sloot en het was het tijd om na te denken over wat ik wilde gaan doen. Aan de ene kant mooi en aan de andere kant een hele opgave!


Dankzij een tip van een oud-collega kwam ik bij Anne terecht. Een schot in de roos! 

De creatieve aanpak zorgde er voor dat ik bij mijn gevoel kwam en mezelf niet langer met trucjes voor de gek hield. Voorbij mijn ratio en de kritische stemmetjes. Luisteren naar wat ik wilde en voelde. Het visuele aspect was hierbij echt ondersteunend, het bood veel houvast. 


Anne heeft heel veel aandacht voor je, is vriendelijk en zeer deskundig. Ze luistert en stuurt op een prettige manier. 

Op moeilijke momenten kreeg zij mij weer vooruit. 


Door dit traject heb ik weer geleerd te luisteren naar mijn gevoel, ben ik me meer bewust van mijn kwaliteiten en talenten en weet ik wat belangrijk voor mij is in werk. Ik heb een richting gevonden die ik op wil en ben de mogelijkheden gaan onderzoeken. Ook ben ik me bewuster geworden van mijn gedachten en mij gaan beseffen dat ik ook mijn eigen werk kan creëren.


Dat het traject online was heb ik niet als een nadeel ervaren. Eigenlijk juist als een groot voordeel, want anders was ik er, door de afstand vast niet aan begonnen! Voor wie echt een stap wil maken, is dit absoluut een aanrader!"


Antoinette Bakker
Antoinette Bakker, 
55 jaar

"Door Anne's creatieve traject heb ik mezelf beter leren kennen. Inzicht in wie ik ben en wat ik nodig heb in werk. Wat maakt dat ik me op mijn werk goed voel? 

Waar krijg ik wel en geen energie van? 

Het traject heeft me uiteindelijk opgeleverd dat ik nu veel meer mezelf durf én wil zijn. Ik heb meer energie en zin in de dag!

Ben gestopt bij mijn huidige werkgever en heb een veel leukere, meer passende, baan gevonden!


Anne is goed in haar werk. Ze is toegankelijk en denkt mee. Vraagt echt door, waardoor jij zelf tot nieuwe inzichten komt. 

Praten en creatief werken is een geweldige manier om dieper in jezelf te duiken en het beste naar boven te brengen. Ik raad het creatieve loopbaan traject dan ook iedereen aan!"
Audrey Koning
Audrey Koning, 
45 jaar

"Al sinds ik werk, nee eigenlijk al bij mijn studiekeus, weet ik niet helder wat ik wil  en waar mijn passie ligt. Dit was voor mij de derde keer dat ik opzoek ben gegaan op loopbaangebied welke richting nu echt bij mij past. Ik heb al diverse loopbaanonderzoeken gehad en toch vond ik het niet. 

En toen kwam dit traject van Anne op mijn pad. Ik zie mezelf niet als de meest creatieve persoon, maar heb juist voor dit traject gekozen omdat het me buiten mijn comfortzone plaatst. 

Het traject heeft me erg verrast en geïnspireerd. Ik heb inzicht gekregen en ben mogelijkheden voor mezelf gaan zien. Hiermee ben ik dan ook gelijk aan de slag gegaan! Zo heb ik me onlangs ingeschreven bij de KvK om echt werk te gaan maken van mijn passie! Een eigen business in combinatie met een vaste deeltijdbaan. Dat was een eye-opener voor mij.


De persoonlijke begeleiding van Anne heb ik als erg waardevol ervaren: ze is gepassioneerd en enthousiast. Weet de juiste vragen te stellen waarmee ze je verder kan helpen. Triggert je én legt de vinger op de zere plek."


marieke eijsink
Marieke,
37 jaar 

"Dit traject brengt je dichterbij je eigen 'ik'. Het is verruimend, geeft je veel inzicht en een positieve mindset. Voor mij gaf het ook een stuk rust en vertrouwen. Ik ontdekte dat ik al best in de goede richting zit qua werk! 

Anne stelt de juiste vragen en draagt nieuwe inzichten aan. Ze laat je ontdekken wat je zelf nog niet ontdekt hebt. Ze is bevlogen, uitnodigend en kan goed luisteren.

Het online traject heeft me houvast geboden en de belangrijke les om dicht bij mezelf te blijven. 


Wanneer jij je ook onrustig voelt en er veel tijd en energie verloren gaat in je zoektocht naar anders, beter of het niet weten, dan is dit traject de oplossing. 

Ik zeg doen!"monique lubbers
Monique Lubbers,
45 jaar

"Ruim 10 jaar heb ik gewerkt in een specifiek vakgebied waar veel vraag naar is. Hoewel de kansen voor het oprapen lagen, begon ik er een steeds minder voldaan gevoel over te krijgen. Ik voelde me gevangen. En aldoor switchen van werkgever leverde me ook niet dát op wat ik wenste. 

Door het traject besefte ik me dat ik mijn eigen persoonlijke valkuilen iedere keer met me mee nam en niet zocht naar de juiste dingen.


Dit creatieve traject en daarbij de begeleiding van Anne, heeft mij geholpen echt helder te krijgen wat ik nou precies zoek en waar ik voldoening uit haal. Ik heb veel meer duidelijkheid nu en heb inmiddels zelfs een gewenste baan gevonden! Over een paar weken start ik. Dankjewel voor je hulp Anne!"

geelhart
Anoniem,
40 jaar
"Ik ging niet met tegenzin naar mijn werk, maar merkte wel dat ik ook niet super enthousiast meer was over mijn baan. 
Ik wilde onderzoeken of mijn huidige werk nog wel bij mij paste. 


Het creatieve traject van Anne bestond uit visualisaties, teken- en schrijfopdrachten en gesprekken. 

Ik heb hier echt heel veel inzichten uit gekregen! 

Mijn belemmerende overtuigingen zijn boven water gekomen, mijn essenties zijn helder en ik ben me nu ook meer bewust van mijn eigen tijdsindeling en energie. 


 Mijn hoofd maakt vaak overuren en ik vind het lastig om bij mijn gevoel te komen. 

Dit traject heeft me écht bij mijn gevoel gebracht en bij Anne durfde ik me ook kwetsbaar op te stellen. 


Ze is heel professioneel en weet de juiste vragen te stellen waardoor wij samen tot de kern kwamen. 


Voor nu heb ik de rust gevonden dat er in mijn huidige baan ook nog voldoende uitdagingen voor mij liggen."

pasfoto
Anouk Spel

"Met Anne heb ik het creatieve loopbaantraject doorlopen, omdat ik op zoek was naar meer verdieping en uitdaging in mijn werkende leven. Ik had ondertussen behoorlijk wat 'doelen' in mijn leven bereikt; getrouwd, een mooi huis, drie lieve kinderen en een aardige baan. Het kabbelde voort en de tijd vloog...En toen dacht ik: het wordt nu tijd dat ik voor mezelf kies en goed ga uitzoeken waar ik gelukkig van wordt. Wat zijn mijn dromen voor de toekomst? Welke belemmeringen kom ik bij mezelf tegen? Hoe kan ik mijn kwaliteiten benoemen in bijvoorbeeld sollicitatiebrieven en gesprekken? Door de intuïtieve opdrachten kreeg ik eigenlijk steeds meer helder wat ik diep van binnen al wist. Nu ben ik bewuster en doelgerichter op zoek naar werk dat echt bij me past. 


Anne, bedankt voor je creatieve opdrachten, je luisterend oor en je prikkelende vragen!"

Alma Rikkerink
Alma Rikkerink,
40 jaar


Recensies livedagen / losse sessies:

"Van alles vond ik de tekeningen het fijnst! Terwijl dat nieuw voor me was en ik daar mijn twijfels en onzekerheid over had. 

Ik vond het erg verfrissend en Anne heeft het gewoon super goed gedaan. Alle details en verzorging waren top. 


Mijn mooiste inzichten van deze dag liggen bij zelfliefde en mijn ontdekking dat ik me meer mag focussen op mijn kwaliteiten. Deze mag ik echt meer delen en laten zien."

YCweb-2472
Chantal Kleinjan

"Wat een prachtige locatie voor deze inspiratiedag! Alles was goed verzorgd en het was dan ook een heerlijke dag voor mij om weer te voelen waar ik naartoe mag bewegen en waar mijn talenten liggen. Anne heeft ons echt hele fijne oefeningen gegeven, draagt een prettige rust uit en heeft mij persoonlijk ook echt iets kunnen meegeven. 


In mijn ZIJN zit mijn kracht."

YCweb-0212
Annemiek

"Na de inspiratiedag herken ik beter bij mezelf wat ik wil en nodig heb. Geweldig hoe Anne ons meer bewust maakt van ons onbewuste en die verbinding weet te leggen in de opdrachten, de wandeling, de kaarten en kleuren. Anne is echt een warm en oprecht persoon! "

YCweb-0203
Mandy

"Wat mij het meeste raakte was toen we die eerste oefening deden iets mij overviel, een gevoel dat ik niet eens goed kan omschrijven, daar werd ik echt door ontroerd. En met het kaartje dat we mochten uitzoeken waarop stond dat ik er mag zijn. Ik dacht: ja, omarm jezelf maar...

YCweb-0229
Silke

"Ik voel en weet nu diep van binnen wat ik kan! Ik heb ontdekt dat ik meer mag voelen en doen en minder tijd mag spenderen aan denken en bedenken. De inspiratiedag was geweldig, uniek, intens en maga inspirerend. Anne heeft me echt AAN gezet en ik heb haar in mijn hart gesloten. Zo blij dat ik haar heb mogen ontmoeten. Zij brengt mij echt tot de kern."

YCweb-0208
Anne

"Bedankt voor deze mooie dag. Eén met veel nieuwe inzichten. Zo fijn om positief te denken! Anne is echt inspirerend en creëert een 'groep' van vreemden."

YCweb-0231
Kirsten

"Mijn mooiste inzicht die ik uit de dag haal is dat het soepel en simpel mag zijn en gaan voor mezelf. Ik ben voornemend meer mijn spontaniteit te omarmen en meer de natuur in te gaan. Anne is gewoon overweldigend. Ze begeleidt goed en neemt je heel gemakkelijk mee. Dankjewel voor deze gave ervaring. Ben in beweging gekomen én geraakt. Onbetaalbaar! Benieuwd naar een volgende dag!"

YCweb-0190
Conny

"Ik heb weer even mogen inzien dat ik mag genieten van elke nieuwe stap die ik maak en ga maken. Én ik geen haast hoef te hebben. Met even niets doen en willen komen er ook mooie dingen op mijn pad. De komende tijd ga ik meer plezier maken en gewoon genieten van iedere stap die ik zet zonder er meteen grote verwachtingen van te hebben! 


Oeverlicht was een super fijne plek. Anne had een fijne lunch geregeld en heeft ons mooie opdrachten gegeven. Genieten!


Alles aan deze dag voelde fijn in balans: rust voor de opdrachten, beweging en het samenkomen met het eten. 

Talentenboom
Stephanie

"Door deze dag met Anne heb ik het vertrouwen in mezelf weer gevonden dat ik al goed bezig ben. Het was heerlijk om met een kleine groep gelijkgestemden de natuur in te gaan en creatief bezig te zijn. Het was gewoon een mooie dag!"

YCweb-0211
Evelien

"Ik heb mogen ervaren dat er ZIJN genoeg is. Ik was gewend om altijd maar te DOEN. Bijzonder...gewoon ZIJN kost me helemaal geen energie...dat kan toch niet genoeg zijn? Maar iets wat vanZELF gaat, hoort bij ons. Daar ligt onze kracht. What else is possible now?"

YCweb-0225
Anouk

"Door de inspiratiedag heb ik wat langer stil gestaan bij wat IK wil en ben in beweging gekomen. Uit het hoofd in het hart. De komende tijd ga ik meer bewegen en rustmomenten pakken."

Oeverlicht
Emma

"Het leven is te kort om iets te doen wat niet past. Ik heb echt gevoeld dat ik zelf de regie mag gaan nemen. Wil meer genieten, meer doen, meer keuzes maken en op mijn bek gaan! De inspiratiedag was een heerlijke dag vol inzichten en voelde direct vertrouwd. Bedankt Anne, dat je me deze dag toch weer een beetje dichter bij mezelf hebt gebracht!"

YCweb-0195
Anita

"Mijn mooiste inzicht is dat ik alles al aan boord heb wat ik nodig heb en dit gewoon mag gaan uitdelen. Ik heb weer zin om zelf te gaan experimenteren in mijn atelier! Alles was top aan de inspiratiedag. Een hele fijne dag voor mezelf. Hoewel ik al het een en ander weet over de beeldtaal was ik aangenaam verrast door de opdrachten en inzichten die het bracht."

YCweb-2467
Diane

"Het was heerlijk om zonder 'interne criticus' te krijten en contact te maken met mijn innerlijke stem. Ik heb weer even mogen zien en voelen dat ik al ben waar ik wil zijn. Life is a playground!"

YCweb-0187
Yvonne

"Heerlijk hoe Anne op rustige en ontspannen wijze doet wat ze doet. De locatie en opdrachten waren top. Haar aanmoedigende en respectvolle houding voelde echt als een kadootje. 1000x dank."

YCweb-0188
Rozemarijn

"Ik hoopte op een fijne dag. Een dag voor mezelf. Even uitchecken bij het drukke leven en even stil staan bij mezelf. Dat was precies wat het was. Het was een fijne en ontspannen dag én we werden geestelijk flink uitgedaagd. Echt kijken naar mezelf vind ik best lastig, maar na deze dag kan ik dat weer iets beter. De inzichten die ik kreeg hebben me geholpen om dingen los te kunnen laten en verder te gaan. Vooruit te gaan."

Oeverlicht+vergaderlocatie+Ommen
Petra

"Ik realiseer me nu extra dat ik op de goede weg ben! Deze inspiratiedag was echt heel fijn. Ik heb de rust en ruimte gekregen om even stil te staan bij wie ik ben en waar ik mee bezig ben. Heel leuk om als niet-creatieveling op deze manier bezig te zijn met bewustzijn en andere vraagstukken. 

Anne doet dat écht op een fijne manier!"

YCweb-2453
Diana

"Mijn mooiste inzicht van de dag is dat ik hulp mag vragen. Ik hoef niet alles alleen te doen. Daarom ga ik mij de komende tijd ook meer uitspreken! 


Ik heb me super welkom gevoeld tijdens deze dag. Er was een persoonlijke touch en op sommige momenten net even een prikje of duwtje. Heel erg bedankt voor deze dag!"

YCweb-0204
Chantal

"Met Anne heb ik een creatieve loopbaan sessie mogen ondergaan. Volledig buiten mijn comfortzone, want tekenen met krijt is niet is wat ik dagelijks doe. Toch leverde het zoveel inzicht op, dat ik er dagen later nog mee bezig ben. Door de eenvoud is het zo krachtig. Voor iedereen die op een makkelijke manier eens wil nadenken over the next step in je leven, is dit echt een aanrader. Dank je wel Anne!"

marieke van gent
Marieke van Gent

"Door de Geluksworkshop heb ik echt weer even de verbinding met mezelf gevoeld en stil gestaan bij wat ik nu werkelijk wens. Ik ga de mandala zeker ophangen en vaker de tijd nemen om mijn essenties, mijn dromen, te visualiseren. Bedankt voor deze mooie workshop Anne en bij jouw aanwezig zijn!"

laura
Laura

"Wat fijn om op een creatieve manier stil te staan bij jezelf, je dromen en je doelen. Dat waar ik echt gelukkig van word. Ik ben weer bij de basis terug gebracht. Daar waar het echt om draait en bij de kern van wie ik wil zijn. Vanaf nu ga ik proberen meer bij deze kern stil te staan en vanuit daar keuzes te maken en te leven. Bedankt lieve Anne voor deze waardevolle ochtend. Voor je mooie woorden en het geven van nieuwe inzichten. Je bent een engel!"

ellen
Ellen

"De geluksworkshop heeft mij laten inzien dat ik creatief bezig zijn heb gemist en daar zeker meer mee ga doen! Ik ben dankbaar voor de verbinding en saamhorigheid die ik vanmorgen heb gevoeld en heb mogen ervaren!"

essenties2
Nishida
JolaMulderFotografie-4 (1)

Recensies intuïtief schilderen:

"Ik was heel benieuwd hoe de dag zou zijn en voelen. Het is heel fijn om dan met gelijkgestemden in een mooie lichte ruimte te zijn met fijne energie, mogelijkheden en liefdevolle begeleiding. De dag zelf was verhelderend (uiteindelijk dan want ik liep een paar keer tegen mezelf aan, mijn valkuilen!) doordat ik voor mij heb kunnen zien wat ik graag anders wilde én wat mij in feite dus te doen staat! Gewoon doen en loslaten. Niet met het eindresultaat bezig zijn....daar hebben Diane en Anne mij in kunnen uitnodigen. 


Voor ieder ander die zichzelf een fijne dag gunt, haar creativiteit weer wil ontdekken en meer op haar intuïtie wil vertrouwen: kom naar een intuïtieve schilderdag!"

YC web-1484
Paulien

"Het meest bijzonder aan de dag vond ik wat er onverwacht op het doek verscheen. Dus zonder 'iets' te bedenken komt er wat uit! Ik vond het inspirerend om meer in contact te komen met mijn intuïtie door het schilderen en andere manieren en wil graag ook tijd blijven vrijmaken voor creativiteit na deze dag. Het geeft mij echt handvaten.  Ik zou deze schilderdag aanbevelen aan iedereen die creatief wil bezig zijn en zich ook bezig houdt met persoonlijke ontwikkeling. Er valt nog veel te ontdekken!"

YC web-1397
Silvia

"Het meest indrukwekkende van de dag vond ik het betekenis geven aan dat wat ontstaan is in het evaluatiegesprek. Ik ben echt blij verrast dat ik zo creatief was en dit in mij had! De locatie, de begeleiding, de goede opbouw stap-voor-stap, het was allemaal top! We hadden fijne, rake gesprekken en echt goede oefeningen en opdrachten!"

YC web-1810
Alma

"Anne en Diane zijn een mooie combi samen! Ik heb genoten van de intuïtieve schilderdag. Het meest indrukwekkende vond ik de uitkomst van wat er op het doek verschijnt én de betekenis daarachter. Heel bijzonder en mooi!"

Intuïtieve schilderdagen
Silke

"Vandaag heb ik mijzelf een intuïtieve schilderdag kado gegeven. 

Een hele dag creatief bezig zijn, niks moeten, lekker laten verwennen en ontdekken wat er ontstaat als je vanuit je hart dingen laat gebeuren. 

Ik had er veel zin in, maar merkte ook dat ik het best spannend vond. 

Vanmorgen wist ik nog niet wat ik ging schilderen, ik mocht me overgeven en het gewoon laten gebeuren. 

Daarom had ik met mijzelf afgesproken geen verwachtingen te hebben, maar gewoon vanuit plezier deze dag te ervaren! 


Nu kijk ik terug op een hele mooie dag waarin er verschillende dingen even gezien en gehoord mochten worden. 

Dankjewel Diane en Anne voor deze heerlijke dag. Ik heb genoten!"

WhatsApp Image 2023-03-22 at 10.19.42
Anouk

"Zaterdagochtend in Rijssen...Beetje onzeker, beetje gespannen, maar ook nieuwsgierig en vol verwachting. Geen idee wat er van je verwacht wordt. Geen idee wat de dag me zou brengen. Maar wat was het heerlijk! Fijne dag gehad, lekker bezig geweest, in een dal geweest, heuvels beklommen en heel veel geleerd! Bedankt Anne en Diane voor de gezelligheid, de mooie verhalen en inzichten!"

petra2
Petra

"Ik kijk terug op een heerlijke dag met leuke vrouwen. Veel openheid. Diane en Anne hebben ons plezierig en ontspannen door de dag geloodst."

YC web-1433
Hanneke

"Vandaag heb ik mogen ervaren wat je op papier zet als je even niet denkt en het gevoel en creativiteit volledig aan het roer laat. Beelden zijn de taal van je hart. Het zegt zoveel meer dan woorden! Gaat zoveel dieper het gevoel in. Dank Anne en Diane voor deze mega indrukwekkende dag!"

WhatsApp Image 2023-03-22 at 10.19.19
Rozemarijn

"Het meest bijzondere aan de dag vond ik dat ik mezelf kon en mocht overgeven aan het doek zonder dat het iets moois hoefde te worden. Ik was daardoor heerlijk vrij bezig en niet aan het denken. Deze schilderdag heb ik echt ervaren als een dag voor mijzelf! Vond het ook heel prettig om ons samen te verwonderen en observeren wat er op het doek ontstond. Zowel tijdens het proces als bij de nabespreking. Waardevol!"

YC web-1401
Lieke